Nieuws

Gijzeling in Almelo

VVOJ Jaarboek 2009

Op 16 juni 2008 haalde Almelo het wereldnieuws. Een horecaondernemer stak zijn restaurant en auto in brand en gijzelde een wethouder en vier ambtenaren. Hoe kon het zo uit de hand lopen? *ZEMBLA (VARA/NPS), 23 november 2008

Door Thomas Blom en Sinan Can

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk