Nieuws

Kortingen voor vroegboekers Geneve 2010

Journalisten die zich vóór 31 januari aanmeldingen voor de internationale conferentie van onderzoeksjournalisten, kunnen rekenen op gunstige prijzen.

Deze jaarlijkse conferentie, die dit jaar van 22 t/m 25 april 2010 plaatsvindt in de Zwitserse hoofdstad, is één van de grootste conferenties voor journalisten. Op de website van de GIJC kun je het volledige programma terugvinden.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk