Nieuws

Video’s Summer School online

Tip: veel video’s van de Summer School die het Centre for Investigative Journalism (CIJ) afgelopen juli in Londen hield staan online. Kijk hier voor de opnamen. Ook de video’s van de 2008-editie, met onder andere Nick Davies, zijn nu online gezet. Meer video’s vind je in de VVOJ-videogids.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk