Kenniscentrum, Nieuws

‘Verhalende journalistiek verdiept de inhoud’

Nog een maand en dan gaat op 27 november de VVOJ Conferentie 2009 van start. Een van de speciale gasten is Mark Kramer, die op zaterdagmiddag 28 november een masterclass narrative journalism geeft. Vooruitlopend daarop levert hij vast dit betoog (pdf), waarin hij uitlegt waarom volgens hem verhalende journalistiek de inhoud en de impact meer versterkt dan sec de feiten presenteren.
Praat mee op het forum (alleen VVOJ-leden).

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk