Kenniscentrum, Nieuws

‘Verhalende journalistiek verdiept de inhoud’

Nog een maand en dan gaat op 27 november de VVOJ Conferentie 2009 van start. Een van de speciale gasten is Mark Kramer, die op zaterdagmiddag 28 november een masterclass narrative journalism geeft. Vooruitlopend daarop levert hij vast dit betoog (pdf), waarin hij uitlegt waarom volgens hem verhalende journalistiek de inhoud en de impact meer versterkt dan sec de feiten presenteren.
Praat mee op het forum (alleen VVOJ-leden).

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk