Conferentie, Nieuws

Vroegboekkorting hotels afgelopen

Overnachten tijdens de komende conferentie van de VVOJ op 27 en 28 november in Utrecht? Utrecht heeft veel mogelijkheden, ook zeer schappelijk geprijsde.

Een aantal hotels in het centrum en in de buurt van de conferentielocaties had tot 16 oktober een vroegboekkorting voor conferentiedeelnemers. Na deze datum gaan kamers voor de reguliere prijzen en op basis van beschikbaarheid. Bekijk het overzicht van deze hotels.

Wie zich nog niet heeft aangemeld voor de conferentie, kan dat hier doen. Eerst kijken wat er zo al op het programma staat, kan ook.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk