Conferentie, Nieuws

Vroegboekkorting hotels afgelopen

Overnachten tijdens de komende conferentie van de VVOJ op 27 en 28 november in Utrecht? Utrecht heeft veel mogelijkheden, ook zeer schappelijk geprijsde.

Een aantal hotels in het centrum en in de buurt van de conferentielocaties had tot 16 oktober een vroegboekkorting voor conferentiedeelnemers. Na deze datum gaan kamers voor de reguliere prijzen en op basis van beschikbaarheid. Bekijk het overzicht van deze hotels.

Wie zich nog niet heeft aangemeld voor de conferentie, kan dat hier doen. Eerst kijken wat er zo al op het programma staat, kan ook.

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

VVOJ-voorzitter Evert De Vos blikte terug op het oorspronkelijke onderzoek naar de stand van de onderzoeksjournalistiek van 20 jaar geleden. Onderzoekers Alexander Pleijter en Michael Opgenhaffen namen het publiek mee doorheen de rode lijnen van het huidige onderzoek. Een panel liet daar zijn licht over schijnen en Vlaamse minister van media Benjamin Dalle gaf het slotwoord bij een presentatie van het rapport naar de Staat van de Onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen anno 2022 op 11 mei bij deBuren in Brussel.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk