Biografie

Luuk Sengers

luuksengers.jpgLuuk Sengers (1966) is zelfstandig onderzoeksjournalist en docent journalistiek. Hij schrijft over energie en duurzaamheid en geeft trainingen aan ervaren journalisten en aan studenten journalistiek. Afgelopen jaren doceerde hij op verschillende internationale conferenties, onder andere over de Story-Based Inquiry-methode. Hij is hoofdauteur van het boek Onderzoeksjournalistiek. Researchproces van idee tot verhaal (Lannoo, 2009) en co-auteur van Story-Based Inquiry. A Manual for Investigative Journalistst (Unesco, 2009). Luuk is ook bestuurslid van de VVOJ.

(foto: © Grenzeloos Fotografie)

Links:

Luuk Sengers op Twitter
LinkedIn profiel
Persoonlijke website Luuk Sengers
IRENE
Onderzoek zonder grenzen
Recordkeeping

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk