Conferentie, Kenniscentrum

Scoren met sexy economie

Welke vergeten (economische) bronnen leveren veel informatie in weinig tijd? En hoe kun je met een beetje meer economiekennis, veel meer doen? Duik onder in de wereld van de banken, markten en cijfers met Paul van der Cingel (Hogeschool Windesheim)

Met: Paul van der Cingel

Zaterdag 28 november
10.45-12.00
Zaal 2S100

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Hoe komt de journalistiek uit de crisisstand? Ontsnapt ons vak na de opeenstapeling van crises – corona, Oekraïne, klimaat, gas, vertrouwen en wat niet meer – ooit nog uit het frame waar ze zelf zo verslaafd aan is?

 

conferentie-1x

Eindelijk weer samen! Dat gevoel overheerste op de VVOJ Conferentie 2021 in Brussel, die vlak voor het ingaan van zwaardere lockdown-maatregelen kon doorgaan. Vaste conferentiegangers weten dat het gesprekje in de wandelgang, het vlugge contact via de nieuwe conferentieapp en de kans om samenwerkingsplannen te smeden tijdens het diner minstens zo belangrijk zijn als de keynote-sprekers, de VVOJ-essayist en de meer dan 36 losse workshops en debatten.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk