Conferentie

Multimedia: meer met minder 3, crossmediaal in Denemarken

Crossmediaal in Denemarken

De Deense onderzoeksjournalisten Morten Frich en Morten Crone maakten samen met een web- en fotoredacteur hun crossmediaal project ‘The Crime’. Hamvraag van het werk was: ‘Komt de politie, als je hen oproept?’ Ze baseerden hun research op een scala aan crossmediale bronnen.

Met: Morten Frich en Morten Crone
Moderator: Kristof Clerix (MO*)

Zaterdag 28 november
9.00-10.15
Computer 1, 3B130

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Hoe komt de journalistiek uit de crisisstand? Ontsnapt ons vak na de opeenstapeling van crises – corona, Oekraïne, klimaat, gas, vertrouwen en wat niet meer – ooit nog uit het frame waar ze zelf zo verslaafd aan is?

 

conferentie-1x

Eindelijk weer samen! Dat gevoel overheerste op de VVOJ Conferentie 2021 in Brussel, die vlak voor het ingaan van zwaardere lockdown-maatregelen kon doorgaan. Vaste conferentiegangers weten dat het gesprekje in de wandelgang, het vlugge contact via de nieuwe conferentieapp en de kans om samenwerkingsplannen te smeden tijdens het diner minstens zo belangrijk zijn als de keynote-sprekers, de VVOJ-essayist en de meer dan 36 losse workshops en debatten.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk