Conferentie, Kenniscentrum

Meer met minder: multimediaal werken voor niet-nerds

Henk van Ess laat zien waarom multimediaal werken sinds kort niet meer duur of ingewikkeld is. Overzicht van de beste tools om je productie helemaal zelf geschikt te maken voor het web. Laag nerd-gehalte. EXTRA: demo van Google Wave, maak kans op gratis account

Met: Henk van Ess

Vrijdag 27 november
14.00-15.15
Computer 1, 3B130

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Hoe komt de journalistiek uit de crisisstand? Ontsnapt ons vak na de opeenstapeling van crises – corona, Oekraïne, klimaat, gas, vertrouwen en wat niet meer – ooit nog uit het frame waar ze zelf zo verslaafd aan is?

 

conferentie-1x

Eindelijk weer samen! Dat gevoel overheerste op de VVOJ Conferentie 2021 in Brussel, die vlak voor het ingaan van zwaardere lockdown-maatregelen kon doorgaan. Vaste conferentiegangers weten dat het gesprekje in de wandelgang, het vlugge contact via de nieuwe conferentieapp en de kans om samenwerkingsplannen te smeden tijdens het diner minstens zo belangrijk zijn als de keynote-sprekers, de VVOJ-essayist en de meer dan 36 losse workshops en debatten.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk