Conferentie, Kenniscentrum

Internet Bootcamp: Zoeken in archieven

Hoe begin je een digitale speurtocht? Welke sites op Internet kun je gebruiken? Wat zijn voor journalisten de beste (archief-)websites met gedigitaliseerde papieren en audiovisuele documenten. Hoe controleer je de authenticiteit van een site? Een intensieve bootcamp met Eric Hennekam.

Met: Eric Hennekam

Zaterdag 28 november
9.00-10.15
Computer 2, 3S130

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Hoe komt de journalistiek uit de crisisstand? Ontsnapt ons vak na de opeenstapeling van crises – corona, Oekraïne, klimaat, gas, vertrouwen en wat niet meer – ooit nog uit het frame waar ze zelf zo verslaafd aan is?

 

conferentie-1x

Eindelijk weer samen! Dat gevoel overheerste op de VVOJ Conferentie 2021 in Brussel, die vlak voor het ingaan van zwaardere lockdown-maatregelen kon doorgaan. Vaste conferentiegangers weten dat het gesprekje in de wandelgang, het vlugge contact via de nieuwe conferentieapp en de kans om samenwerkingsplannen te smeden tijdens het diner minstens zo belangrijk zijn als de keynote-sprekers, de VVOJ-essayist en de meer dan 36 losse workshops en debatten.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk