Conferentie, Kenniscentrum

Burn-out bij journalisten: probleem en remedies

Meer persitems maken met minder mensen, iemand betaalt de tol. Journalisten lopen meer dan andere beroepsgroepen risico op burn-out. Hoe erg is het probleem bij journalisten? Wat zijn mogelijke oorzaken? En hoe kunnen we burn-out voorkomen? Lector-journaliste Marleen Teugels, sociologe-onderzoekster Conny Vercaigne  (beiden Arteveldehogeschool) en professor in de medische en gezondheidspsychologie Elke Van Hoof (Vrije Universiteit Brussel, Kankercentrum) leggen de vinger op de wonde.

Met: Marleen Teugels, Conny Vercaigne, Elke Van Hoof

Zaterdag 28 november
9.00-10.15
Zaal 2S240

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

We are organizing an intensive master class on finding, validating and processing footage. Never before has the Washington Post given such an insight into its own methodology.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk