Kenniscentrum, Nieuws

Journalistiek onderzoek op de wereldkaart

Onderzoeksjournalistiek van over de hele wereld: een week-per-week overzicht biedt het netwerk van the International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ). Honderd journalisten in vijftig landen, met een handig interactieve kaart in één oogopzicht te vinden.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk