Kenniscentrum, Nieuws

Journalistiek onderzoek op de wereldkaart

Onderzoeksjournalistiek van over de hele wereld: een week-per-week overzicht biedt het netwerk van the International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ). Honderd journalisten in vijftig landen, met een handig interactieve kaart in één oogopzicht te vinden.

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk