Cafe, Nieuws

Sociale netwerken: traditioneel gereedschap ‘on steroids’

“Traditional tools of journalism on steroids”, noemt Keith Woods van The Poynter Institute sociale netwerken als Facebook en Twitter in een artikel vol voorbeelden op de website van Editor & Publisher. Handig gereedschap, maar, zo klinkt het in koor: verifiëren van informatie is niet alleen cruciaal, maar soms ook erg lastig. In maart hield de VVOJ een Café over het thema.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk