Nieuws, Woo

Euro-wobbers herenigd op VVOJ Conferentie

Vorig jaar op de Europese VVOJ-conferentie in Brussel, dit jaar in Utrecht. Wobbing Europe, een project van het Fonds Pascal Decroos, brengt de Europese wobbers opnieuw samen. Een plug-in op de VVOJ Conferentie 2009 in Utrecht, in samenwerking met het European Journalism Centre (EJC).

De Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB): where are we so far? – where to go? Leer hoe je door wob-aanvragen in verschillende lidstaten beter zicht op de Europese beleidsuitvoering krijgt. Deelnemers aan de netwerkbijeenkomst komen zowel uit Oost- als West-Europa, met een focus op de ervaren beoefenaars in Bulgarije, Denemarken, Estland, Finland, Duitsland, Hongarije, Nederland, Noorwegen, Roemenië, Slovenië, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk