Nieuws, Woo

Euro-wobbers herenigd op VVOJ Conferentie

Vorig jaar op de Europese VVOJ-conferentie in Brussel, dit jaar in Utrecht. Wobbing Europe, een project van het Fonds Pascal Decroos, brengt de Europese wobbers opnieuw samen. Een plug-in op de VVOJ Conferentie 2009 in Utrecht, in samenwerking met het European Journalism Centre (EJC).

De Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB): where are we so far? – where to go? Leer hoe je door wob-aanvragen in verschillende lidstaten beter zicht op de Europese beleidsuitvoering krijgt. Deelnemers aan de netwerkbijeenkomst komen zowel uit Oost- als West-Europa, met een focus op de ervaren beoefenaars in Bulgarije, Denemarken, Estland, Finland, Duitsland, Hongarije, Nederland, Noorwegen, Roemenië, Slovenië, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Gerelateerde artikelen

Wil je bijgepraat worden door collega’s over hun lokale onderzoeksverhalen? Wil je snel overheidsstukken kunnen vinden en doorzoeken? De verhalen liggen op straat, maar je moet ze wel vinden. Prominente sprekers geven een kijkje in hun keuken op dinsdagmiddag 21 mei in Alkmaar.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk