Kenniscentrum, Nieuws

Lezers vinden met Facebook en Twitter

De moord op een jonge vrouw is belangrijk nieuws voor de redactie van de Tallahassee Democrat in de Amerikaanse staat Florida. Maar hoe breng je je journalistieke onderzoek onder de aandacht van een jong publiek dat geen kranten koopt? Via de website, en via sociale netwerken als Facebook en Twitter. In dit artikel legt de redactie uit wat dat opleverde.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk