Kenniscentrum, Nieuws

Lezers vinden met Facebook en Twitter

De moord op een jonge vrouw is belangrijk nieuws voor de redactie van de Tallahassee Democrat in de Amerikaanse staat Florida. Maar hoe breng je je journalistieke onderzoek onder de aandacht van een jong publiek dat geen kranten koopt? Via de website, en via sociale netwerken als Facebook en Twitter. In dit artikel legt de redactie uit wat dat opleverde.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk