Kenniscentrum, Nieuws, VVOJ Jongeren

Nationale winnaars Europese Prijs Jonge Journalisten

Freelance journalist Bram Peeters heeft met zijn artikel ‘De Bloemenbrug is dicht‘ (pdf), gepubliceerd in De Pers, als Nederlandse winnaar de Europese Prijs voor Jonge Journalisten 2009 gewonnen. Het artikel is onderdeel van een reisserie langs de oostgrenzen van Europa. In België won Nico Schoofs met het artikel ‘Roemenië calling’. Thema van de prijs was de uitbreiding van de Europese Unie.  In alle 35 deelnemende landen kozenjury’s een nationale winnaar.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk