Kenniscentrum, Nieuws, VVOJ Jongeren

Nationale winnaars Europese Prijs Jonge Journalisten

Freelance journalist Bram Peeters heeft met zijn artikel ‘De Bloemenbrug is dicht‘ (pdf), gepubliceerd in De Pers, als Nederlandse winnaar de Europese Prijs voor Jonge Journalisten 2009 gewonnen. Het artikel is onderdeel van een reisserie langs de oostgrenzen van Europa. In België won Nico Schoofs met het artikel ‘Roemenië calling’. Thema van de prijs was de uitbreiding van de Europese Unie.  In alle 35 deelnemende landen kozenjury’s een nationale winnaar.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk