Kenniscentrum, Nieuws

Europese visserij-subsidies in kaart gebracht

Een volgende stap in een serie omvangrijke, internationale onderzoeken naar geldstromen in de Europese Unie: de website Fishsubsidy.org brengt de EU-subsidies voor visserij in kaart. Tegelijkertijd is de vermaarde Farmsubsidy-site, over landbouwsubsidies, vernieuwd. Followthemoney.eu is de overkoepelende website van de onderzoekers.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk