Conferentie, Nieuws

Utrecht biedt VVOJ receptie aan

Burgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht biedt de deelnemers aan de VVOJ-conferentie in Utrecht dit najaar een speciale receptie aan. De receptie zal plaatsvinden in het Stadhuis van Utrecht, waar de burgemeester een persoonlijk welkomswoord zal uitspreken.

De jaarlijkse conferentie van de VVOJ vindt dit jaar plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 november 2009 in de Domstad van Nederland, Utrecht.

Enkele honderden onderzoeksjournalisten komen samen om te praten over het thema ‘meer met minder’, oftewel: hoe doe je in economisch moeilijke tijden juist méér met journalistiek onderzoek?

Voor meer informatie en de inschrijving voor de conferentie kunt u hier klikken.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk