Kenniscentrum, Nieuws

Webwijzer statistische databases uitgebreid

Op 2, 6 en 8 juli vinden er bij het CBS in Den Haag speciale thema-avonden plaats, waarbij dieper zal worden ingegaan op het werken met Statline naar aanleiding van het VVOJ Café bij het CBS op 22 april. De VVOJ Webwijzer over statistisch onderzoek is daarom uitgebreid met nieuwe links naar internationale databases.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk