Kenniscentrum, Nieuws

Webwijzer statistische databases uitgebreid

Op 2, 6 en 8 juli vinden er bij het CBS in Den Haag speciale thema-avonden plaats, waarbij dieper zal worden ingegaan op het werken met Statline naar aanleiding van het VVOJ Café bij het CBS op 22 april. De VVOJ Webwijzer over statistisch onderzoek is daarom uitgebreid met nieuwe links naar internationale databases.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk