Nieuws

Nederlandse steun aan inval Irak: “Alles in openheid gewisseld?”

“Alles is in openheid gewisseld”, zei oud-minister van Buitenlandse Zaken Jaap de Hoop Scheffer zondag in Buitenhof over de omstreden Nederlandse steun voor de inval in Irak. Tijdens het VVOJ Café komende maandagavond 22 juni (aanmelden verplicht) vertellen Joost Oranje en Jacco Versluis over hun onderzoek naar de kwestie. Meer lezen? De extra Irak- webwijzer biedt uitkomst.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk