Nieuws

Nederlandse steun aan inval Irak: “Alles in openheid gewisseld?”

“Alles is in openheid gewisseld”, zei oud-minister van Buitenlandse Zaken Jaap de Hoop Scheffer zondag in Buitenhof over de omstreden Nederlandse steun voor de inval in Irak. Tijdens het VVOJ Café komende maandagavond 22 juni (aanmelden verplicht) vertellen Joost Oranje en Jacco Versluis over hun onderzoek naar de kwestie. Meer lezen? De extra Irak- webwijzer biedt uitkomst.

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk