Nieuws

Nederlandse steun aan inval Irak: “Alles in openheid gewisseld?”

“Alles is in openheid gewisseld”, zei oud-minister van Buitenlandse Zaken Jaap de Hoop Scheffer zondag in Buitenhof over de omstreden Nederlandse steun voor de inval in Irak. Tijdens het VVOJ Café komende maandagavond 22 juni (aanmelden verplicht) vertellen Joost Oranje en Jacco Versluis over hun onderzoek naar de kwestie. Meer lezen? De extra Irak- webwijzer biedt uitkomst.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk