Nieuws

Nederlandse steun aan inval Irak: “Alles in openheid gewisseld?”

“Alles is in openheid gewisseld”, zei oud-minister van Buitenlandse Zaken Jaap de Hoop Scheffer zondag in Buitenhof over de omstreden Nederlandse steun voor de inval in Irak. Tijdens het VVOJ Café komende maandagavond 22 juni (aanmelden verplicht) vertellen Joost Oranje en Jacco Versluis over hun onderzoek naar de kwestie. Meer lezen? De extra Irak- webwijzer biedt uitkomst.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk