Kenniscentrum, Nieuws

Het inlevingsvermogen van verslaggever John Schoorl

Hij publiceerde onderzoeksverhalen over de bouwfraude, de inlichtingendienst en vastgoedmannen, maar schrijft net zo lief poëzie of over muziek. Het belangrijkste, vertelt Volkskrant-verslaggever John Schoorl aan VVOJ-webredacteur Arno Kersten, is een flinke dosis journalistieke verbeeldingskracht en inlevingsvermogen. Lees het nieuwste interview in de serie Dossier Onderzoek (inloggen vereist).

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk