Kenniscentrum, Nieuws

Het inlevingsvermogen van verslaggever John Schoorl

Hij publiceerde onderzoeksverhalen over de bouwfraude, de inlichtingendienst en vastgoedmannen, maar schrijft net zo lief poëzie of over muziek. Het belangrijkste, vertelt Volkskrant-verslaggever John Schoorl aan VVOJ-webredacteur Arno Kersten, is een flinke dosis journalistieke verbeeldingskracht en inlevingsvermogen. Lees het nieuwste interview in de serie Dossier Onderzoek (inloggen vereist).

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk