Nieuws

Online videoreportages belichten seksueel geweld

The Center for Investigative Reporting (CIR) presenteert onderzoeksjournalistieke videoreportages op haar website. Zoals eerder over het speurwerk van twee broers naar paramilitaire guerrilla-clans in Colombia. Twee nieuwe publicaties richten zich op seksueel geweld tegen vrouwen. Over slachtoffers van verkrachting in Irak, die wonen in een schuilplaats omdat ze bedreigd worden. En over gedwongen prostitutie van Oost-Europese vrouwen.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk