Nieuws

Online videoreportages belichten seksueel geweld

The Center for Investigative Reporting (CIR) presenteert onderzoeksjournalistieke videoreportages op haar website. Zoals eerder over het speurwerk van twee broers naar paramilitaire guerrilla-clans in Colombia. Twee nieuwe publicaties richten zich op seksueel geweld tegen vrouwen. Over slachtoffers van verkrachting in Irak, die wonen in een schuilplaats omdat ze bedreigd worden. En over gedwongen prostitutie van Oost-Europese vrouwen.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk