Cafe, Kenniscentrum, Nieuws, Woo

Afstudeerfilm: 15 jaar WOBben in België

Afgelopen maandag 25 mei was er in Gent een VVOJ Café over 15 jaar WOBben in België. Wil je de reportage over hetzelfde thema die Nils Dumortier maakte als afstudeerproject op de Arteveldehogeschool nog eens bekijken? Dat kan via Vimeo of onderaan dit bericht.

15 jaar wobben. Afstudeerproject van Nils Dumortier (Arteveldehogeschool Gent) from Pascal Decroos Fund on Vimeo

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk