Cafe, Nieuws

VVOJ Café A’dam: steun aan oorlog Irak

Wat bewoog het Nederlandse kabinet om de inval in Irak politiek te steunen? En waarom wil het kabinet er al jaren niks over kwijt? Zonder twijfel een van de meest omstreden politieke kwesties, voorlopig geparkeerd bij een commissie. Wat hebben journalisten tot dusver boven tafel gekregen, en waarom is onderzoek zo moeilijk? Kom naar het laatste VVOJ Café voor het zomerreces, op maandagavond 22 juni 2009.

Met: Joost Oranje (NRC Handelsblad) en Jacco Versluis (KRO Reporter)
Wanneer: maandag 22 juni, aanvang 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)
Waar: Kapitein Zeppos (zaal boven), Gebed Zonder End 5, 1012 HS, Amsterdam. De locatie is makkelijk te vinden en te bereiken vanaf Amsterdam Centraal.
Aanmelden: De VVOJ organiseert Café-avonden voor leden. Niet-leden zijn welkom, mits ze journalist zijn. Vooraf aanmelden verplicht met een mailtje naar cafe@vvoj.org. Bij overaanmelding krijgen VVOJ-leden voorrang. Toegang voor VVOJ-leden is gratis, niet-leden betalen 5 euro. Zie ook de Café-pagina.


Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk