Cafe, Nieuws

VVOJ Café A’dam: steun aan oorlog Irak

Wat bewoog het Nederlandse kabinet om de inval in Irak politiek te steunen? En waarom wil het kabinet er al jaren niks over kwijt? Zonder twijfel een van de meest omstreden politieke kwesties, voorlopig geparkeerd bij een commissie. Wat hebben journalisten tot dusver boven tafel gekregen, en waarom is onderzoek zo moeilijk? Kom naar het laatste VVOJ Café voor het zomerreces, op maandagavond 22 juni 2009.

Met: Joost Oranje (NRC Handelsblad) en Jacco Versluis (KRO Reporter)
Wanneer: maandag 22 juni, aanvang 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)
Waar: Kapitein Zeppos (zaal boven), Gebed Zonder End 5, 1012 HS, Amsterdam. De locatie is makkelijk te vinden en te bereiken vanaf Amsterdam Centraal.
Aanmelden: De VVOJ organiseert Café-avonden voor leden. Niet-leden zijn welkom, mits ze journalist zijn. Vooraf aanmelden verplicht met een mailtje naar cafe@vvoj.org. Bij overaanmelding krijgen VVOJ-leden voorrang. Toegang voor VVOJ-leden is gratis, niet-leden betalen 5 euro. Zie ook de Café-pagina.


Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk