Kenniscentrum, Nieuws

Press Now zoekt onderzoeksjournalist voor masterclass

De organisatie Press Now is op zoek naar een ervaren onderzoeksjournalist die samen met een Marokkaanse collega een masterclass-programma van een week opzet. Tijdens de cursus onderzoeksjournalistiek, in oktober dit jaar, zal hij of zij ook studenten begeleiden. Kandidaten spreken vloeiend Frans, kennis van de Arabische taal is gewenst. Contactinfo op de site van Press Now.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk