Kenniscentrum, Nieuws

Press Now zoekt onderzoeksjournalist voor masterclass

De organisatie Press Now is op zoek naar een ervaren onderzoeksjournalist die samen met een Marokkaanse collega een masterclass-programma van een week opzet. Tijdens de cursus onderzoeksjournalistiek, in oktober dit jaar, zal hij of zij ook studenten begeleiden. Kandidaten spreken vloeiend Frans, kennis van de Arabische taal is gewenst. Contactinfo op de site van Press Now.

Gerelateerde artikelen

Is er een manier waarop pers en pr constructiever kunnen samenwerken? Die vraag stond centraal in de gesprekken die Zembla-onderzoeksjournalist Ton van der Ham voerde met ‘de andere kant’.

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk