Kenniscentrum, Nieuws

Press Now zoekt onderzoeksjournalist voor masterclass

De organisatie Press Now is op zoek naar een ervaren onderzoeksjournalist die samen met een Marokkaanse collega een masterclass-programma van een week opzet. Tijdens de cursus onderzoeksjournalistiek, in oktober dit jaar, zal hij of zij ook studenten begeleiden. Kandidaten spreken vloeiend Frans, kennis van de Arabische taal is gewenst. Contactinfo op de site van Press Now.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk