Kenniscentrum, Nieuws

Winnaars De Tegel 2008 gehuldigd

De Tegel 2008 is gegaan naar journalisten van de Volkskrant, het Algemeen Dagblad, NCRV Netwerk, AVRO’s Hoge Bomen, VPRO De Ochtenden, VPRO Landroof en het blad Quest. De jury, onder leiding van Ed Nijpels, prees de kwaliteit van de inzendingen (pdf juryrapport). Co-winnaar van de Innovatieprijs is Wim Schepens, onlangs geïnterviewd op deze site over een andere publicatie.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk