Kenniscentrum, Nieuws, VVOJ Jongeren

Interculturele training voor jonge journalisten

Mondiale migratie is het thema van de jaarlijkse training journalistiek en interculturele dialoog die onder de naam Euro-Mediterranean Academy for Young Journalists (EMAJ) van 5 tot 16 oktober plaats vindt in Amsterdam. Er is plaats voor achttien jonge journalisten, de meeste onkosten worden vergoed. Kandidaten hebben tot 22 juni om zich aan te melden bij het Goethe Institut, de hoofdorganisator.

Gerelateerde artikelen

Is er een manier waarop pers en pr constructiever kunnen samenwerken? Die vraag stond centraal in de gesprekken die Zembla-onderzoeksjournalist Ton van der Ham voerde met ‘de andere kant’.

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk