Kenniscentrum, Nieuws, VVOJ Jongeren

Interculturele training voor jonge journalisten

Mondiale migratie is het thema van de jaarlijkse training journalistiek en interculturele dialoog die onder de naam Euro-Mediterranean Academy for Young Journalists (EMAJ) van 5 tot 16 oktober plaats vindt in Amsterdam. Er is plaats voor achttien jonge journalisten, de meeste onkosten worden vergoed. Kandidaten hebben tot 22 juni om zich aan te melden bij het Goethe Institut, de hoofdorganisator.

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk