Kenniscentrum, Nieuws, VVOJ Jongeren

Interculturele training voor jonge journalisten

Mondiale migratie is het thema van de jaarlijkse training journalistiek en interculturele dialoog die onder de naam Euro-Mediterranean Academy for Young Journalists (EMAJ) van 5 tot 16 oktober plaats vindt in Amsterdam. Er is plaats voor achttien jonge journalisten, de meeste onkosten worden vergoed. Kandidaten hebben tot 22 juni om zich aan te melden bij het Goethe Institut, de hoofdorganisator.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk