Kenniscentrum, Nieuws, VVOJ Jongeren

Interculturele training voor jonge journalisten

Mondiale migratie is het thema van de jaarlijkse training journalistiek en interculturele dialoog die onder de naam Euro-Mediterranean Academy for Young Journalists (EMAJ) van 5 tot 16 oktober plaats vindt in Amsterdam. Er is plaats voor achttien jonge journalisten, de meeste onkosten worden vergoed. Kandidaten hebben tot 22 juni om zich aan te melden bij het Goethe Institut, de hoofdorganisator.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk