Kenniscentrum, Nieuws

‘Empathie bepalend voor programma’

Hoe ervaren Nederlandse militairen de internationele vredesmissies? Wim Schepens, programmamaker bij de VPRO, zocht het uit en maakte er een thema-avond over. Binnenkort wordt deze opnieuw uitgezonden. ‘Wat ons onderscheidt van de meeste programma’s, is de precisie en de tijd die we aan de mensen besteden,’ vertelt Schepens aan VVOJ-webredacteur Rachel Levy in de interviewserie Dossier Onderzoek. Om het hele artikel te lezen, moet je ingelogd zijn.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk