Kenniscentrum, Nieuws

Conferentie journalistieke research in Hamburg

In Hamburg houdt het Duitse collectief voor onderzoeksjournalistiek, Netzwerk Recherche, op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni de jaarlijkse conferentie. Tot de internationale sprekersschare horen Paul Myers (BBC; internet research), Joop Bouma (Trouw; farmaceutische lobby in EU) en Ides Debruyne (Fonds Pascal Decroos; alternatieve fondsen). Klik door naar het programma (pdf) of het aanmeldformulier.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk