Kenniscentrum, Nieuws

Conferentie journalistieke research in Hamburg

In Hamburg houdt het Duitse collectief voor onderzoeksjournalistiek, Netzwerk Recherche, op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni de jaarlijkse conferentie. Tot de internationale sprekersschare horen Paul Myers (BBC; internet research), Joop Bouma (Trouw; farmaceutische lobby in EU) en Ides Debruyne (Fonds Pascal Decroos; alternatieve fondsen). Klik door naar het programma (pdf) of het aanmeldformulier.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk