Kenniscentrum, Nieuws

Conferentie journalistieke research in Hamburg

In Hamburg houdt het Duitse collectief voor onderzoeksjournalistiek, Netzwerk Recherche, op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni de jaarlijkse conferentie. Tot de internationale sprekersschare horen Paul Myers (BBC; internet research), Joop Bouma (Trouw; farmaceutische lobby in EU) en Ides Debruyne (Fonds Pascal Decroos; alternatieve fondsen). Klik door naar het programma (pdf) of het aanmeldformulier.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk