Conferentie, Nieuws

VVOJ Conferentie 27 en 28 november 2009 in Utrecht

De Nederlandse Domstad Utrecht is op vrijdag 27 en zaterdag 28 november de locatie voor de Nederlands-Vlaamse VVOJ Conferentie 2009 over onderzoeksjournalistiek. Thema is ‘meer met minder’, oftewel: hoe doe je in economisch moeilijke tijden juist méér met journalistiek onderzoek? Vrijdag de 27e wordt tijdens het diner in de Geertekerk traditiegetrouw De Loep uitgereikt.

De workshops, trainingen en panelsessies op 27 en 28 november zullen plaatsvinden in de faculteit Communicatie en Journalistiek van Hogeschool Utrecht op de Uithof, Padualaan 99. Sprekers en onderwerpen volgen nog, net als informatie over inschrijven en kosten.
Utrecht heeft één keer eerder de Conferentie gehuisvest, namelijk tijdens de eerste editie in 2002. In het Conferentie-archief vind je alles over voorgaande jaren, inclusief presentaties, verslagen, video’s en foto’s.

Gerelateerde artikelen

Wil je bijgepraat worden door collega’s over hun lokale onderzoeksverhalen? Wil je snel overheidsstukken kunnen vinden en doorzoeken? De verhalen liggen op straat, maar je moet ze wel vinden. Prominente sprekers geven een kijkje in hun keuken op dinsdagmiddag 21 mei in Alkmaar.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk