Nieuws, VVOJ Vereniging

Jeroen Trommelen neemt voorzittershamer VVOJ over

Jeroen Trommelen (1956) neemt bij de Vereniging van Onderzoeksjournalisten de voorzittershamer over van Margo Smit, die op 1 juni de eerste VVOJ-directeur wordt. Trommelen is onderzoeksverslaggever bij de Volkskrant en sinds 2006 bestuurslid van de VVOJ.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk