Nieuws, VVOJ Vereniging

Jeroen Trommelen neemt voorzittershamer VVOJ over

Jeroen Trommelen (1956) neemt bij de Vereniging van Onderzoeksjournalisten de voorzittershamer over van Margo Smit, die op 1 juni de eerste VVOJ-directeur wordt. Trommelen is onderzoeksverslaggever bij de Volkskrant en sinds 2006 bestuurslid van de VVOJ.

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk