Nieuws, VVOJ Vereniging

Jeroen Trommelen neemt voorzittershamer VVOJ over

Jeroen Trommelen (1956) neemt bij de Vereniging van Onderzoeksjournalisten de voorzittershamer over van Margo Smit, die op 1 juni de eerste VVOJ-directeur wordt. Trommelen is onderzoeksverslaggever bij de Volkskrant en sinds 2006 bestuurslid van de VVOJ.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk