Cafe, Kenniscentrum, Nieuws

Webwijzer over statistiek en cijferbronnen

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) opende maandag, 20 april, speciaal voor onderzoeksjournalisten de deuren met een avondvullend programma. Het was een VVOJ Café over statistiek, cijfers zoeken en interpreteren. Een presentatie komt binnenkort online, de VVOJ webwijzer is al toegankelijk.

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk