Kenniscentrum, Nieuws

Achttien aanvragen voor Europese werkbeurs onderzoeksjournalistiek

Achttien aanvragen van 29 journalisten heeft het European Fund for Investigative Journalism ontvangen voor een Europese werkbeurs. Het totaal aangevraagde bedrag bedraagt 145.000 euro. Dat betekent dus keuzes maken voor de jury tijdens deze eerste (pilot)ronde, waarin er twintigduizend euro wordt verdeeld. De journalisten vertegenwoordigen elf verschillende nationaliteiten. Een aantal verwacht in meerdere landen te kunnen publiceren.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk