Kenniscentrum, Nieuws

Webwijzer over online sociale netwerken

Meepraten over de zin en onzin van online sociale netwerken voor de onderzoeksjournalistiek? Kijk eerst even mee in de Webwijzer wat er zo al op dit gebied te vinden is. De Webwijzer, vast onderdeel van het Kenniscentrum van de VVOJ-website, blijft zich vernieuwen. De afgelopen weken verzamelde de VVOJ tal van weblinks die iets te maken hebben met het online netwerken en bijbehorende risico’s, voor- en nadelen. Zelf een weblink toevoegen? Dat kan: stuur een mailtje aan de webredactie: webredactie@vvoj.org.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk