Kenniscentrum, Nieuws

Webwijzer over online sociale netwerken

Meepraten over de zin en onzin van online sociale netwerken voor de onderzoeksjournalistiek? Kijk eerst even mee in de Webwijzer wat er zo al op dit gebied te vinden is. De Webwijzer, vast onderdeel van het Kenniscentrum van de VVOJ-website, blijft zich vernieuwen. De afgelopen weken verzamelde de VVOJ tal van weblinks die iets te maken hebben met het online netwerken en bijbehorende risico’s, voor- en nadelen. Zelf een weblink toevoegen? Dat kan: stuur een mailtje aan de webredactie: webredactie@vvoj.org.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk