Kenniscentrum, Nieuws

Webwijzer over online sociale netwerken

Meepraten over de zin en onzin van online sociale netwerken voor de onderzoeksjournalistiek? Kijk eerst even mee in de Webwijzer wat er zo al op dit gebied te vinden is. De Webwijzer, vast onderdeel van het Kenniscentrum van de VVOJ-website, blijft zich vernieuwen. De afgelopen weken verzamelde de VVOJ tal van weblinks die iets te maken hebben met het online netwerken en bijbehorende risico’s, voor- en nadelen. Zelf een weblink toevoegen? Dat kan: stuur een mailtje aan de webredactie: webredactie@vvoj.org.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk