Kenniscentrum, Nieuws

Bijeenkomst over crossmediaal werken

Crossmediaal werken staat centraal tijdens een bijeenkomst georganiseerd door NPOX, het netwerk voor publieke omroepers en de website Onjo, bedoeld voor onderzoeksjournalisten. De bijeenkomst vindt plaats in het Mediacentrum in Hilversum op maandagmiddag 20 april van half twee tot kwart over vier. Acte de présence geven Henk van Ess, Tim Overdiek en Jaap Stronks.

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk