Kenniscentrum, Nieuws

Bijeenkomst over crossmediaal werken

Crossmediaal werken staat centraal tijdens een bijeenkomst georganiseerd door NPOX, het netwerk voor publieke omroepers en de website Onjo, bedoeld voor onderzoeksjournalisten. De bijeenkomst vindt plaats in het Mediacentrum in Hilversum op maandagmiddag 20 april van half twee tot kwart over vier. Acte de présence geven Henk van Ess, Tim Overdiek en Jaap Stronks.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk