Kenniscentrum, Nieuws

Bijeenkomst over crossmediaal werken

Crossmediaal werken staat centraal tijdens een bijeenkomst georganiseerd door NPOX, het netwerk voor publieke omroepers en de website Onjo, bedoeld voor onderzoeksjournalisten. De bijeenkomst vindt plaats in het Mediacentrum in Hilversum op maandagmiddag 20 april van half twee tot kwart over vier. Acte de présence geven Henk van Ess, Tim Overdiek en Jaap Stronks.

Gerelateerde artikelen

De eerste ervaringen van journalisten met de nieuwe Wet open overheid (kortweg Woo) zijn wisselend, zo bleek  op de VVOJ-conferentie in Leiden tijdens een paneldiscussie over de Woo. Sommige aspecten van de wet worden voorzichtig positief gewaardeerd, maar er werd ook gewaarschuwd voor een nieuwe weigeringsgrond die door ministeries breed wordt ingeroepen.

Ter ere van ons 20-jarig bestaan, is de VVOJ begonnen met een update van het onderzoek naar de Staat van de Onderzoeksjournalistiek dat eerder – in 2002 – is gedaan. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Alexander Pleijter en Michaël Opgenhaffen, verbonden aan respectievelijk de Universiteit Leiden en de KU Leuven.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk