Kenniscentrum, Nieuws

Bijeenkomst over crossmediaal werken

Crossmediaal werken staat centraal tijdens een bijeenkomst georganiseerd door NPOX, het netwerk voor publieke omroepers en de website Onjo, bedoeld voor onderzoeksjournalisten. De bijeenkomst vindt plaats in het Mediacentrum in Hilversum op maandagmiddag 20 april van half twee tot kwart over vier. Acte de présence geven Henk van Ess, Tim Overdiek en Jaap Stronks.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk