Kenniscentrum, Nieuws

Media Helping Media publiceert tipsheets

De website Media Helping Media biedt voor wie het wil een sectie over onderzoeksjournalistiek. Op dit moment staan tien bijdragen online. Onderwerpen variëren van ‘Planning your investigation‘ en ‘Tips for getting a great interview‘ tot vier delen over ‘Investigative reporting essentials‘. Ook aardig is de ‘Investigative synopsis‘ van de Deense journalist Lars Moller.

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk