Kenniscentrum, Nieuws

Media Helping Media publiceert tipsheets

De website Media Helping Media biedt voor wie het wil een sectie over onderzoeksjournalistiek. Op dit moment staan tien bijdragen online. Onderwerpen variëren van ‘Planning your investigation‘ en ‘Tips for getting a great interview‘ tot vier delen over ‘Investigative reporting essentials‘. Ook aardig is de ‘Investigative synopsis‘ van de Deense journalist Lars Moller.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk