Kenniscentrum, Nieuws

Media Helping Media publiceert tipsheets

De website Media Helping Media biedt voor wie het wil een sectie over onderzoeksjournalistiek. Op dit moment staan tien bijdragen online. Onderwerpen variëren van ‘Planning your investigation‘ en ‘Tips for getting a great interview‘ tot vier delen over ‘Investigative reporting essentials‘. Ook aardig is de ‘Investigative synopsis‘ van de Deense journalist Lars Moller.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk