Kenniscentrum, Nieuws

Media Helping Media publiceert tipsheets

De website Media Helping Media biedt voor wie het wil een sectie over onderzoeksjournalistiek. Op dit moment staan tien bijdragen online. Onderwerpen variëren van ‘Planning your investigation‘ en ‘Tips for getting a great interview‘ tot vier delen over ‘Investigative reporting essentials‘. Ook aardig is de ‘Investigative synopsis‘ van de Deense journalist Lars Moller.

Gerelateerde artikelen

Is er een manier waarop pers en pr constructiever kunnen samenwerken? Die vraag stond centraal in de gesprekken die Zembla-onderzoeksjournalist Ton van der Ham voerde met ‘de andere kant’.

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk