Kenniscentrum, Nieuws

Flat Earth News-schrijver geeft masterclass

Twee vooraanstaande Britse journalisten verbonden aan The Guardian, David Leigh en Nick Davies, geven op zaterdag 21 februari in de Londense City University een masterclass onderzoeksjournalistiek. De cursus, bedoeld voor ‘anyone who ever wanted to bring down a government with a notebook’, duurt van 10-18 uur. Beide journalisten hebben al verschillende persprijzen gewonnen; Davies publiceerde vorig jaar het boek Flat Earth News. Inschrijven kan via de cursuswebsite.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk