Kenniscentrum, Nieuws

Flat Earth News-schrijver geeft masterclass

Twee vooraanstaande Britse journalisten verbonden aan The Guardian, David Leigh en Nick Davies, geven op zaterdag 21 februari in de Londense City University een masterclass onderzoeksjournalistiek. De cursus, bedoeld voor ‘anyone who ever wanted to bring down a government with a notebook’, duurt van 10-18 uur. Beide journalisten hebben al verschillende persprijzen gewonnen; Davies publiceerde vorig jaar het boek Flat Earth News. Inschrijven kan via de cursuswebsite.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk