Nieuws

Videogids onderzoeksjournalistiek

Her en der op internet staan best aardige video’s over onderzoeksjournalistiek. Gemaakt tijdens een lezing, congres of universiteitscollege. Op de VVOJ-site vind je vanaf nu een videogids die wijst waar je wat kunt vinden. En om ook onze collega’s buiten Vlaanderen en Nederland terwille te zijn, is de investigative journalism online video directory in het Engels. Met Nick Davies, Seymour Hersh, Bob Woodward, to name a few.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk