Nieuws

Videogids onderzoeksjournalistiek

Her en der op internet staan best aardige video’s over onderzoeksjournalistiek. Gemaakt tijdens een lezing, congres of universiteitscollege. Op de VVOJ-site vind je vanaf nu een videogids die wijst waar je wat kunt vinden. En om ook onze collega’s buiten Vlaanderen en Nederland terwille te zijn, is de investigative journalism online video directory in het Engels. Met Nick Davies, Seymour Hersh, Bob Woodward, to name a few.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Hoe komt de journalistiek uit de crisisstand? Ontsnapt ons vak na de opeenstapeling van crises – corona, Oekraïne, klimaat, gas, vertrouwen en wat niet meer – ooit nog uit het frame waar ze zelf zo verslaafd aan is?

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk