Conferentie, Kenniscentrum, Nieuws

Video interviews conference Brussels

New video interviews with Andrew Jennings, Janny Groen, Derk-Jan Eppink and Slavica Jovanovic have been published online. The interviews were taken at the European Investigative Journalism Conference in Brussels, on 21 and 22 November 2008. Make sure you stay tuned to the VVOJ conference page for more videos, reports, downloads and visuals.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk