Conferentie, Kenniscentrum, Nieuws

Video interviews conference Brussels

New video interviews with Andrew Jennings, Janny Groen, Derk-Jan Eppink and Slavica Jovanovic have been published online. The interviews were taken at the European Investigative Journalism Conference in Brussels, on 21 and 22 November 2008. Make sure you stay tuned to the VVOJ conference page for more videos, reports, downloads and visuals.

Gerelateerde artikelen

Is er een manier waarop pers en pr constructiever kunnen samenwerken? Die vraag stond centraal in de gesprekken die Zembla-onderzoeksjournalist Ton van der Ham voerde met ‘de andere kant’.

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk