Conferentie, Kenniscentrum, Nieuws

Video interviews conference Brussels

New video interviews with Andrew Jennings, Janny Groen, Derk-Jan Eppink and Slavica Jovanovic have been published online. The interviews were taken at the European Investigative Journalism Conference in Brussels, on 21 and 22 November 2008. Make sure you stay tuned to the VVOJ conference page for more videos, reports, downloads and visuals.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk