Conferentie, Kenniscentrum, Nieuws

Video interviews conference Brussels

New video interviews with Andrew Jennings, Janny Groen, Derk-Jan Eppink and Slavica Jovanovic have been published online. The interviews were taken at the European Investigative Journalism Conference in Brussels, on 21 and 22 November 2008. Make sure you stay tuned to the VVOJ conference page for more videos, reports, downloads and visuals.

Gerelateerde artikelen

De Global Investigative Journalism Conference (GIJC) is ‘s werelds grootste bijeenkomst van onderzoeksjournalisten. De conferentie biedt training in tools, workshops en netwerkmogelijkheden. Om de twee jaar wordt er een wereldconferentie georganiseerd. Inmiddels heeft GIJC meer dan 10.000 journalisten uit 140 landen samengebracht.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk