Conferentie, Kenniscentrum, Nieuws

Video interviews conference Brussels

New video interviews with Andrew Jennings, Janny Groen, Derk-Jan Eppink and Slavica Jovanovic have been published online. The interviews were taken at the European Investigative Journalism Conference in Brussels, on 21 and 22 November 2008. Make sure you stay tuned to the VVOJ conference page for more videos, reports, downloads and visuals.

Gerelateerde artikelen

Ministeries doen steeds langer over de behandeling van een Woo-verzoek. De Wet open overheid schrijft voor dat iemand die een informatieverzoek doet, binnen 42 dagen een besluit moet ontvangen. Het afgelopen jaar duurde het gemiddeld 172 dagen voor er een besluit was genomen, waar dat in 2022 nog 167 dagen was. Slechts in 17 procent van de verzoeken wordt een besluit tijdig genomen. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van Open State Foundation, Instituut Maatschappelijk Innovatie en de Universiteit van Amsterdam.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk