Nieuws

De Los Angeles Times Data Desk

Een aardige tip voor liefhebbers van computer assisted reporting en statistieken: de Data Desk van de Los Angeles Times. Tientallen afzonderlijke projecten behandelen een waaier aan thema’s, van vervuilde zwembaden tot de reistijd van forensen. Veel informatie is met zoektermen online te raadplegen. Klik hier om te zien hoe een vooraanstaande Amerikaanse krant de website inzet.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk