Conferentie, Kenniscentrum, Nieuws

Brussels 2008 reports now available on-line

The first reports about the European Investigative Journalism Conferentie held in Brussels November 21-22 have been sent to the VVOJ webeditors! In the coming days, countless reports, handouts, powerpoint presentations and much more will be added to our website. Don’t wait another minute and log on to read this great material.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk