Conferentie, Kenniscentrum, Nieuws

Brussels 2008 reports now available on-line

The first reports about the European Investigative Journalism Conferentie held in Brussels November 21-22 have been sent to the VVOJ webeditors! In the coming days, countless reports, handouts, powerpoint presentations and much more will be added to our website. Don’t wait another minute and log on to read this great material.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk