Conferentie, Kenniscentrum, Nieuws

Brussels 2008 reports now available on-line

The first reports about the European Investigative Journalism Conferentie held in Brussels November 21-22 have been sent to the VVOJ webeditors! In the coming days, countless reports, handouts, powerpoint presentations and much more will be added to our website. Don’t wait another minute and log on to read this great material.

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk