Conferentie, Nieuws

European Investigative Journalism Conference concluded

For two days Brussels housed hundreds of investigative journalists that attended the European Investigative Journalism Conference 2008, organised by the VVOJ. The conference offered a packed programme of panel sessions, management tracks and computer classes. Keep in touch with this website, as we’ll publish workshop reports, video recordings and presentation handouts as soon as we possibly can.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk