Conferentie, Nieuws

European Investigative Journalism Conference concluded

For two days Brussels housed hundreds of investigative journalists that attended the European Investigative Journalism Conference 2008, organised by the VVOJ. The conference offered a packed programme of panel sessions, management tracks and computer classes. Keep in touch with this website, as we’ll publish workshop reports, video recordings and presentation handouts as soon as we possibly can.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Hoe komt de journalistiek uit de crisisstand? Ontsnapt ons vak na de opeenstapeling van crises – corona, Oekraïne, klimaat, gas, vertrouwen en wat niet meer – ooit nog uit het frame waar ze zelf zo verslaafd aan is?

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk