Nieuws, VVOJ Activiteiten

Smoespoes: ‘Telefoonverbod van de dokter’

‘Ik kan u niet te woord staan, want mijn dokter heeft me net voor de komende vier weken een telefoonverbod opgelegd.’ Die uitvlucht heeft een voormalig financieel directeur van Bouwfonds de Smoespoes opgeleverd, een prijs voor de opvallendste uitvlucht. Twee journalisten van het Financieele Dagblad tekenden de woorden op tijdens hun artikelenserie over vastgoedfraude. Een goede tweede werd een woningbouwvereniging in Almelo, met: ‘Wij praten hier niet over, wij kijken liever vooruit.’ De Smoespoes werd niet in ontvangst genomen.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk