Nieuws, VVOJ Activiteiten

Smoespoes: ‘Telefoonverbod van de dokter’

‘Ik kan u niet te woord staan, want mijn dokter heeft me net voor de komende vier weken een telefoonverbod opgelegd.’ Die uitvlucht heeft een voormalig financieel directeur van Bouwfonds de Smoespoes opgeleverd, een prijs voor de opvallendste uitvlucht. Twee journalisten van het Financieele Dagblad tekenden de woorden op tijdens hun artikelenserie over vastgoedfraude. Een goede tweede werd een woningbouwvereniging in Almelo, met: ‘Wij praten hier niet over, wij kijken liever vooruit.’ De Smoespoes werd niet in ontvangst genomen.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk