Conferentie, Nieuws

Wijziging treinverkeer tijdens conferentie

Utrecht, 17 november – Treinende VVOJ-leden moeten rekening houden met extra reistijd bij het bezoek aan de VVOJ-conferentie in Brussel op 21 en 22 november. Tussen Den Haag en Rotterdam is komend weekend nauwelijks treinverkeer vanwege onderhoud aan het spoor.

Dit betekent extra reistijd voor Nederlandse conferentiebezoekers die normaliter via Rotterdam van en naar Brussel reizen.

Tussen Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal is vanaf vrijdagavond 21 november na 23.00 uur tot zondagavond 23 november vrijwel geen treinverkeer. Treinen worden omgeleid via Utrecht en Gouda. De reistijd kan daardoor zeker een half uur oplopen. De Nederlandse Spoorwegen verstrekt informatie over de wijzigingen.

De internationale treinen vertrekken het hele weekend eerder uit Amsterdam en rijden niet over Schiphol en Den Haag. Voor de meest recente reisinformatie voor de heen- en terugweg adviseert de NS deze pagina te raadplegen.

(Illustratie: TahR78 Wikipedia onder de GNU Free Documentation License)


Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk