Conferentie, Nieuws

Wijziging treinverkeer tijdens conferentie

Utrecht, 17 november – Treinende VVOJ-leden moeten rekening houden met extra reistijd bij het bezoek aan de VVOJ-conferentie in Brussel op 21 en 22 november. Tussen Den Haag en Rotterdam is komend weekend nauwelijks treinverkeer vanwege onderhoud aan het spoor.

Dit betekent extra reistijd voor Nederlandse conferentiebezoekers die normaliter via Rotterdam van en naar Brussel reizen.

Tussen Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal is vanaf vrijdagavond 21 november na 23.00 uur tot zondagavond 23 november vrijwel geen treinverkeer. Treinen worden omgeleid via Utrecht en Gouda. De reistijd kan daardoor zeker een half uur oplopen. De Nederlandse Spoorwegen verstrekt informatie over de wijzigingen.

De internationale treinen vertrekken het hele weekend eerder uit Amsterdam en rijden niet over Schiphol en Den Haag. Voor de meest recente reisinformatie voor de heen- en terugweg adviseert de NS deze pagina te raadplegen.

(Illustratie: TahR78 Wikipedia onder de GNU Free Documentation License)


Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk