Biografie

Jeroen Trommelen (English)

Jeroen Trommelen (1956) started as a journalist at daily De Stem in 1977, switching to national daily newspaper De Volkskrant in 1979. There he held positions at almost all newsdesks (perhaps except the sports desk…). From 1992 to 2000, he covered developments in the former Dutch colony Suriname. Since 2005, he is a full time investigative reporter. Amonst the many books he wrote are´Dwars door Suriname’, ‘Handboek Milieu’, ‘Gifpolder Volgermeer’ en ‘Stop de Broeikas’. Since 2006 he is board member of the Dutch-Flemish Association of Investigative Journalists VVOJ.

Links:
Jeroen Trommelen on Twitter
LinkedIn profile
Lessen uit de Trafigura-affaire
Ophef over uitspraak Raad voor de Journalistiek over telefoonopname
Jeroen Trommelen neemt voorzittershamer VVOJ over
Jaarboek 2008: Kwaliteit van ouderenzorg
Europese persprijs rommelt met reglement
Blog Jeroen Trommelen

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk