Conferentie, Nieuws

Archieven VVOJ-conferenties online

De conferentiekriebels beginnen te komen. Met nog een maand te gaan tot de European Investigative Journalism Conference in Brussel, op 21 en 22 november, blikt een serie interviews over de workshops en CAR-trainingen vast vooruit. Terugkijken kan ook, met de conferentie-archieven. Verslagen van vier edities staan online, de rest volgt binnenkort.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk