Conferentie, Nieuws

Archieven VVOJ-conferenties online

De conferentiekriebels beginnen te komen. Met nog een maand te gaan tot de European Investigative Journalism Conference in Brussel, op 21 en 22 november, blikt een serie interviews over de workshops en CAR-trainingen vast vooruit. Terugkijken kan ook, met de conferentie-archieven. Verslagen van vier edities staan online, de rest volgt binnenkort.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk