Conferentie

The Investigators Toolbox

A demonstration of software that definitly should not lack on your computer. From iGoogle to Xmind and everything in between: Alerts, Feeds, Scanners, Read Email Notifiers, Desktop Searchers, Encryption programs, Automatic Backup Services, Webhistory, Telephone Voice Recorders, Quick Survey Software and Digital Files. Most of it is free software. But for less than € 200,00 you can get the whole package. And the best thing is: all tools run on Windows pc and Mac alike! It is the first time on a conference that so many digital tools are presented in a practical order. You will not only see a demonstration, but you will also learn ‘how’ and ‘why’ to integrate the tools in your next research project. Take this opportunity to turn your laptop into a powerful research machine that enhances your productivity and creativity.

Trainer: Luuk Sengers

When? Friday November 21st, 2.00 PM
Where? Erasmushogeschool, Room 3.08

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Hoe komt de journalistiek uit de crisisstand? Ontsnapt ons vak na de opeenstapeling van crises – corona, Oekraïne, klimaat, gas, vertrouwen en wat niet meer – ooit nog uit het frame waar ze zelf zo verslaafd aan is?

 

conferentie-1x

Eindelijk weer samen! Dat gevoel overheerste op de VVOJ Conferentie 2021 in Brussel, die vlak voor het ingaan van zwaardere lockdown-maatregelen kon doorgaan. Vaste conferentiegangers weten dat het gesprekje in de wandelgang, het vlugge contact via de nieuwe conferentieapp en de kans om samenwerkingsplannen te smeden tijdens het diner minstens zo belangrijk zijn als de keynote-sprekers, de VVOJ-essayist en de meer dan 36 losse workshops en debatten.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk