Conferentie, Kenniscentrum

Demonstration LexisNexis

  • Outline of LexisNexis solutions: History and where we are now, what solutions do we offer?
  • What sources & information is available in LexisNexis?
  • Demonstration of LexisNexis Analytics US elections dashboard (analytics solution)
  • Demonstration of Nexis NL (research solution), how to search and to distribute the research tool

Trainer: Muriël Benmbarek-Sival

When? Friday November 21st, 02.00 PM
Where? Erasmushogeschool, Room 3.06

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Hoe komt de journalistiek uit de crisisstand? Ontsnapt ons vak na de opeenstapeling van crises – corona, Oekraïne, klimaat, gas, vertrouwen en wat niet meer – ooit nog uit het frame waar ze zelf zo verslaafd aan is?

 

conferentie-1x

Eindelijk weer samen! Dat gevoel overheerste op de VVOJ Conferentie 2021 in Brussel, die vlak voor het ingaan van zwaardere lockdown-maatregelen kon doorgaan. Vaste conferentiegangers weten dat het gesprekje in de wandelgang, het vlugge contact via de nieuwe conferentieapp en de kans om samenwerkingsplannen te smeden tijdens het diner minstens zo belangrijk zijn als de keynote-sprekers, de VVOJ-essayist en de meer dan 36 losse workshops en debatten.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk