Conferentie

Caspio Bridge® – demonstration

Caspio is provider of the leading do-it-yourself database platform for rapid web application creation and publishing without programming. Hundreds of new organizations around the globe use Caspio Bridge on a daily basis to publish interactive databases and to do map mashups. Attendees to this panel will learn how to leverage the Caspio Bridge framework in their newsgathering efforts. Attendees will each receive a free 14-day trial and will be eligible to obtain a free project consultation on their first project.

Trainer (managerstrack): David Milliron

When? Saturday November 22nd, 2.00 PM
Where? Erasmushogeschool, Room 3.17

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Hoe komt de journalistiek uit de crisisstand? Ontsnapt ons vak na de opeenstapeling van crises – corona, Oekraïne, klimaat, gas, vertrouwen en wat niet meer – ooit nog uit het frame waar ze zelf zo verslaafd aan is?

 

conferentie-1x

Eindelijk weer samen! Dat gevoel overheerste op de VVOJ Conferentie 2021 in Brussel, die vlak voor het ingaan van zwaardere lockdown-maatregelen kon doorgaan. Vaste conferentiegangers weten dat het gesprekje in de wandelgang, het vlugge contact via de nieuwe conferentieapp en de kans om samenwerkingsplannen te smeden tijdens het diner minstens zo belangrijk zijn als de keynote-sprekers, de VVOJ-essayist en de meer dan 36 losse workshops en debatten.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk