Conferentie

Caspio Bridge® – demonstration

Caspio is provider of the leading do-it-yourself database platform for rapid web application creation and publishing without programming. Hundreds of new organizations around the globe use Caspio Bridge on a daily basis to publish interactive databases and to do map mashups. Attendees to this panel will learn how to leverage the Caspio Bridge framework in their newsgathering efforts. Attendees will each receive a free 14-day trial and will be eligible to obtain a free project consultation on their first project.

Trainer (managerstrack): David Milliron

When? Saturday November 22nd, 2.00 PM
Where? Erasmushogeschool, Room 3.17

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

conferentie-1x

Eind 2013 ontvangt de gemeenteraad van Birmingham, Engeland – een merkwaardige anonieme brief waarin melding wordt gemaakt van een complot van Islamisten om openbare scholen in een achterstandswijk over te nemen. Het geheime plan had de codenaam Operation Trojan Horse. De brief wordt intern snel ontmaskerd als nep, maar veroorzaakt toch landelijke paniek als die in maart 2014 lekt naar de pers. Anekdotes over leerkrachten die Salafistische gedachten in de hoofden van hun leerlingen pompen en hun vrouwelijke collega’s discrimineren, buitelen over elkaar heen in de media.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk