Conferentie, Kenniscentrum

What meets the eye

This training gives basic tips and tricks for research to (historical) film-, photograph-, video- and sound files all-over-the world on the visible and invisible web. What are the best Internet sites? Blickx, European Film Gateway, Flickr, Pathe, IAMHIST, Internet Archive,  Video Active.  Which Google gadgets and other search tools you can use.  A practical lesson to obtain online results fast voor novice users.

Trainer: Eric Hennekam

When? Saturday November 22st, 10.45 AM
Where? Erasmushogeschool, Room 1.09 (1st floor!)

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Hoe komt de journalistiek uit de crisisstand? Ontsnapt ons vak na de opeenstapeling van crises – corona, Oekraïne, klimaat, gas, vertrouwen en wat niet meer – ooit nog uit het frame waar ze zelf zo verslaafd aan is?

 

conferentie-1x

Eindelijk weer samen! Dat gevoel overheerste op de VVOJ Conferentie 2021 in Brussel, die vlak voor het ingaan van zwaardere lockdown-maatregelen kon doorgaan. Vaste conferentiegangers weten dat het gesprekje in de wandelgang, het vlugge contact via de nieuwe conferentieapp en de kans om samenwerkingsplannen te smeden tijdens het diner minstens zo belangrijk zijn als de keynote-sprekers, de VVOJ-essayist en de meer dan 36 losse workshops en debatten.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk